Andere disciplines

Samenwerken

In ons centrum werken we samen met andere disciplines. We zien de voordelen van samenwerking zodat je altijd de beste zorg krijgt die bij jou en/of je klacht past.

Leefstijlcoachrenkum.nl

Gezonder leven? Soms lukt het niet helemaal alleen en dan is een hulp heel handig en effectief!

Website Aanmelden

Osteopathierenkumheelsum.nl

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de osteopaat op zoek gaat naar de oorzaak van de klachten, welke ligt in een bewegingsvermindering of blokkade in het weefsel.

Website Aanmelden

Yoga Youqi.nl

Yoga Youqi brengt je uit je hoofd en in contact met je lijf om te laten voelen wat jouw lijf te vertellen heeft. Door vanuit ontspanning en stabiliteit te bewegen, kun je stress en spanning loslaten en je eigen kracht en stevigheid ervaren.

Bekijken Aanmelden

Kind en Meer

Praktijk voor gezin en opvoeding. (tijdelijke lokatie in Heelsum in PMC FysiotFitAtief, Bart Crumstraat 20)

Kind & meer wil toegankelijk zijn voor iedereen en werkt zoveel mogelijk zonder wachttijd. Je belt of mailt ons immers niet voor niks. Vaak heb je al dingen geprobeerd, met anderen overlegd of het even aangekeken. We geloven dat gezinnen zelf veel in huis hebben, en begeleiding een opstap naar nieuwe mogelijkheden is. Relatief eenduidige én meer complexe problematiek komt tot zijn recht in een zo ‘licht’ als mogelijke setting. Professionaliteit is voor ons: inzetten van onze vakkennis, passie en ervaring op een manier die bij het gezin en de situatie past.

Website Aanmelden

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl