Fysiotherapie in Renkum en Heelsum

Fysio in Renkum en Heelsum

Ben je op zoek naar een fysio in Renkum of Heelsum vertrouw dan op ruim 40 jaar ervaring. FysioFitActief is de nieuwe naam, fysiotherapie met een berg aan ervaring. 

In onze praktijk werken we samen met de patiënt aan zijn/haar herstel na een blessure of andere problemen met functioneren in de dagelijkse situatie, op het werk of met sporten.

We zijn er voor jong en oud. Je kunt rechtstreeks terrecht (DTF) of met een verwijzing van de arts.

We werken daar waar dat kan met de wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen van het KNGF.

Fysiotherapie inloopspreekuur in Renkum en Heelsum

Iedere maandagochtend houden wij inloopspreekuur van 8.30-9.30 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je hoeft geen verwijzing van je huisarts te hebben, je kunt gewoon komen met een vraag of klacht over het bewegingsapparaat. Deze screening valt binnen de aanvullende verzekering.

In onze praktijk kun je tevens terecht voor preventieve oefentherapie(Medisch fitness, Nordic Walking, ZwangerActief, MamaActief en FysioFitActief).

Hartcoherentietraining, ontspanning, en runningtherapie tegen depressies  zijn onze aanpak voor problematiek anders dan puur lichamelijk.

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. U bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl