CTS Tractie Therapie

De beste en meest effectieve behandeling van het carpaal tunnel syndroom

Wat is het Carpaal Tunnel Syndroom?

Je hebt geregeld een felle pijn in je pols of hand, je wordt er wakker van en je hand tintelt en prikt? Tijdens je werk wordt het steeds moeilijker je hand op een goede manier te gebruiken? Je merkt dat je kracht afneemt?

Waarschijnlijk heb je een carpaal tunnel syndroom. Je dr. adviseert dan vaak een pijnlijke operatie met mogelijke complicaties zoals ontstekingen en littekenweefsel.

Opereren is vaak niet nodig

Veel clienten die zijn geopereerd aan CTS krijgen na een tijdje hernieuwd klachten van pols en/of hand. Een operatie is dus in veel gevallen niet toereikend om je pijn op te lossen.

Met ons Phystract tractie apparaat verdwijnen bij meer dan 80% van de CTS clienten de klachten al na 6-8 behandelingen. Wij maken dit meetbaar door verschillende meettechnieken (Hand KnijpKracht test, Functionele Handicapscore test en n.medianus provocatie test).

Behandeling

De behandeling bestaat uit 10 tracties van 7 seconden in 3 verschillende richtingen. Per behandeling wordt de trekkracht rustig opgebouwd. In het begin behandelen wij 2x per week. Na de 6e behandeling geven wij in overleg nog 1x per week of per 14 dagen een tractie behandeling.

Wil je weten of onze tractietherapie iets voor jou kan betekenen?

Middels een hele eenvoudige en korte vragenlijst kunnen wij beoordelen of CTS tractietherapie ook jou kan helpen.

Contact

Heb je klachten en/of een vraag over je handen, neem dan contact op met Hendrik via het formulier hiernaast. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Bellen kan natuurlijk ook naar 0317-313716 en vraag naar Hendrik Kuiken

Stel een vraag

Versturen

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl