High Power Laser Therapie

High Power Laser Therapie

Waar High Level Lasers voorheen enkel ingezet konden worden in chirurgie is nu door de ontwikkeling van een speciaal biostimulatiehandstuk de snijdende functie opgeheven en is er een zeer krachtige therapeutische laser ontstaan met een penetratie van centimeters. In tegenstelling tot de bekende Low Level Laser Therapie die slechts een penetratie van enkele millimeters heeft.
Het zuivere licht van de High Level Lasers veroorzaakt, evidence based, fotochemische reacties (niet thermisch!) in de cellen. High Level Laser licht fotonen worden geabsorbeerd door antenne-pigmenten (chromoforen) binnen de cellen. Dit leidt tot verhoogde productie van cellulaire energie (ATP), dat leidt tot een normalisering van de celfunctie en genezing.

Pijnbestrijding

High Level Laser Therapie geeft een revolutionaire, directe pijnbestrijding, in 95% procent van de gevallen is de patiënt binnen een paar minuten volledig pijnvrij en kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Acute situaties waar behandeling vereist, maar zeer pijnlijk is voor de patiënt, kunnen zo eenvoudig(er) plaatsvinden.
De High Level Laser Therapie (HPLT) heeft het meeste effect in gebieden van het lichaam waar de cellen onder stress staan; met wonderbaarlijk en vaak ook snel herstel. Verschillende klachten of aandoeningen hebben baat bij een behandeling met laserlicht.

AANMELDEN

Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op en doen dit in ieder geval binnen 24 uur.

Jouw gegevens

Versturen

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl