Shockwavetherapie

Gefocuseerde shockwave therapie

Als enige in de regio beschikken wij over de nieuwste vorm van behandelen d.m.v. shockwavetherapie: gefocusseerde shockwave

Wat is er zo anders? Gefocuseerde shockwaves worden niet pneumatisch (zoals bij de radiale shockwave), maar electromagnetisch opgewekt( zoals bij de niersteenvergruizer).


Bij gefocusseerde shockwave wordt de energie gebundeld naar een focuspunt. Hierdoor kan er ook in de diepere lagen behandeld worden.
Shockwavetherapie is een moderne, doeltreffende methode, waarbij het genezingsproces en de zelfhelende eigenschappen ( aanmaak van stamcellen)van het lichaam worden geactiveerd, het metabolisme wordt gestimuleerd en de doorbloeding wordt verbeterd.

Na stap 1, de gefocuseerde shockwave therapie, volgt stap 2 de behandeling met radiale shockwave therapie, voor een nog effectiever behandelresultaat in een ruimer gebied om de pijnplek heen.

Evidence Based Behandelen

Niemand zit te wachten op pijn en bewegingsbeperkingen met alle nare gevolgen van dien. Je kunt niet meer pijnvrij bewegen, je werk of hobbies uitvoeren, kortom je klachten belemmeren je in vele facetten.

Shockwavetherapie is bijzonder geschikt bij slecht herstellende spier-, band-, penseeltjes. Calcificaties van pezen, spieren en facies. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en hierbij is vastgestelt dat shockwave therapie bijzonder effectief is in vergelijking met traditionele fysiotherapeutische behandelingen. Vaak is er al na 6 behandelingen een goed resultaat en zorgt het voor vermindering van pijnklachten en kun je weer beter bewegen waardoor je werk en hobbies wederom hervat kunnen worden.

Voorbeelden van klachten waarmee je bij ons terecht kunt:

  • hielspoor
  • achillespeesklachten
  • tenniselleboog
  • schouderpeesletsel
  • slijmbeursontstekingen
  • kniepees(patellapees) klachten

AANMELDEN

Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op en doen dit in ieder geval binnen 24 uur.

Jouw gegevens

Versturen

Recensies

'Via internet kwam ik op de behandelmogelijkheid bij hielspoorklachten middels de gefocuseerde shockwave therapie. Al na 4 behandelingen merkte ik een vermindeing van pijnklachten onder mijn rechtervoet. Samen met de oefeningen die ik kreeg , de aangepaste zooltjes van de podotherapeut en nog eens 4 behandelingen shockwave was ik volledig van mijn klacht af en dat na ruim 1 jaar lang pijn!'  Anita, 56 jaar

'Mijn huisarts adviseerde mij een fysiotherapeut te consulteren, helaas hielpen de massage behandelingen niet. De therapeut verwees mij door voor shockwavetherapie. Ik moest er wel een halfuur voor rijden maar besloot het te proberen en niet zonder resultaat! Na 3 behandelingen begon ik te twijfelen maar de therapeut gaf aan even vol te houden en het echt een kans te geven. Na 5 behandelingen kwam het eerste resultaat en toen ging het snel, in totaal 8 behandelingen, waarbij de laatste 2 met 14 dagen tussenpauze. Ik ben helemaal van mijn tenniselleboog af en kan weer volledig mijn werkzaamheden pijnvrij doen'.  Jan, schilder, 48 jaar

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl