Bekijken
Aanmelden

Hielspoor

Veel mensen hebben er last van en lopen er lang mee rond. Dat is dankzij onze specialistische en unieke behandelmethode in de regio niet meer nodig!

Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen die soms een ontsteking onder de hiel veroorzaakt. Dit wordt peesplaatontsteking of fasciitis plantaris genoemd. Typische symptomen zijn pijn onder de hiel bij lang staan of lopen. Hielspoor / peesplaatontsteking is de meest voorkomende oorzaak van hielpijn.

Veel mensen en helaas ook artsen denken dat er niet veel aan te doen is, maar gelukkig is dat niet zo. Deze klachten zijn uitstekend te behandelen met onze unieke en moderne Shockwavetherapie.

Hiervoor gebruiken wij de STORZ Duolith SD1 Tower 'ultra'.

In verreweg de meeste gevallen volstaan 6-10 behandelingen shockwavetherapie in combinatie met instructies en huiswerkoefeningen. Deze behandeling valt onder de aanvullende verzekering fysiotherapie,  er worden geen extra kosten in rekening gebracht!

Mocht je geen aanvullende verzekering  fysiotherapie hebben afgesloten dan betaal je het normale tarief voor een fysiotherapie zitting.

Recensies

'Via internet kwam ik op de behandelmogelijkheid bij hielspoorklachten middels de gefocuseerde shockwave therapie. Al na 4 behandelingen merkte ik een vermindeing van pijnklachten onder mijn rechtervoet. Samen met de oefeningen die ik kreeg , de aangepaste zooltjes van de podotherapeut en nog eens 4 behandelingen shockwave was ik volledig van mijn klacht af en dat na ruim 1 jaar lang pijn!'  Anita, 56 jaar

'Mijn huisarts adviseerde mij een fysiotherapeut te consulteren, helaas hielpen de massage behandelingen niet. De therapeut verwees mij door voor shockwavetherapie. Ik moest er wel een halfuur voor rijden maar besloot het te proberen en niet zonder resultaat! Na 3 behandelingen begon ik te twijfelen maar de therapeut gaf aan even vol te houden en het echt een kans te geven. Na 5 behandelingen kwam het eerste resultaat en toen ging het snel, in totaal 8 behandelingen, waarbij de laatste 2 met 14 dagen tussenpauze. Ik ben helemaal van mijn tenniselleboog af en kan weer volledig mijn werkzaamheden pijnvrij doen'.  Jan, schilder, 48 jaar

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl