Kwaliteit & Service

Waarborg voor effectieve behandeling

U staat centraal

In onze praktijk en ons werk staat u, met uw klachten en/of vragen, altijd centraal. We verzorgen onze behandelingen en programma's rondom u. 

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten voldoen aan alle kwaliteitscriteria en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en in het BIG-register. Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijk en komen altijd op de eerste plaats. Het is uw waarborg voor  een veilige en effectieve behandeling.

Directe toegankelijkheid fysiotherapie(DTF)

Fysiotherapie is sinds januari 2006 direct toegankelijk(DTF),. Voor chronische indicaties en behandeling aan huis is nog wel een verwijsbrief nodig.

Praktische informatie

Privacy - Contracten - Tarieven

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de wet AVG in werking getreden. Met deze nieuwe wet  is de privacy wetgeving verder aangescherpt en op Europees niveau gelijk getrokken. Uw rechten zijn vastgelegd in onze privacy policy. Deze privacy policy vindt u hier

Contracten

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Meer dan 90% van de fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als u twijfelt, neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie dan gelden onze praktijktarieven. Onze tarieven voor niet-gecontracteerde zorg vind u hier.

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl