SPORT MOGELIJKHEDEN
FYSIOFIT ACTIEF

Sporten bij de Fysio, een gezonde keuze!

Sporten onder begeleiding of volledig zelfstandig.

In onze praktijk bieden wij diverse vormen van sport aan: zowel onder begeleiding als zelfstandig. Er is voor iedereen een passende training mogelijk. Hierbij staat de kwaliteit bij ons voorop. In deze tijden van het Corona virus hebben wij dan ook besloten om sporters veel ruimte te bieden en daarom mogen er slechts 5 mensen in onze zaal tegelijk trainen, wel zo veilig!

Wat maakt sporten in onze praktijk zo anders dan elders?

Dat zit hem in de begeleiding. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben het aangetoond: sporten onder begeleiding is veel effectiever dan individueel vrij sporten en resulteert in onder andere minder ziekte verzuim.

De diverse sporttrainingen worden dan ook gegeven in kleine groepjes (max7-10) en er is altijd een trainer/trainster die let op de techniek, je motiveert en soms even afremt zodat het goed blijft gaan.

Wil je toch helemaal vrij zijn in je trainingstijden dan is het ook bij ons mogelijk vrij te trainen met onze handige FysioFitActief app kun jij ideaal zelfstandig aan je doelen werken, waarbij je ook nog profiteert van gratis tussentijdse testen om je voortgang in kaart te brengen. Wil je ook met je voeding aan de slag? dan doen we er gewoon een GRATIS food app voor je bij. Want wij willen dat jij ook gezonder wordt.

Klik voor de diverse mogelijkheden even in de balk op SPORT en er opent zich een menu met alle mogelijkheden op een rijtje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wist je dat je altijd gratis mag komen proefsporten?

Wist je dat wij een zeer modern ingerichte oefenzaal hebben met veel diversiteit aan aparatuur?

Wist je dat er bij ons geen typische sportschoolcultuur hangt maar dat iedereen hier kan trainen en zich daarbij prettig kan voelen?

Wat houdt jou nog tegen?

Heb jij na het lezen van onze site met alle mogelijkheden nog vragen? Stel deze dan gerust aan een van onze therapeuten en/of sportinstructeurs, wij helpen je graag goed op weg.

FysioFit Actief is het centrum voor fysiotherapie, wellness en sport in Renkum en Heelsum. Je bent van harte welkom op de Bart Crumstraat 20 in Heelsum.

Aanmelden voor handige GEZONDHEID TIPS

Blijf op de hoogte. Je kunt je altijd definitief afmelden. We respecteren jouw privacy.

Aanmelden
Locatie

Bart Crumstraat 20
6866 AC Heelsum
Tel. 0317-313716
E-mail: info@fysiofitactief.nl